Interstuhl HUB Schommelbank

 • Artikelnummer:
  HU380
 • Levertijd:
  8-10 weken
 • Leveringstarief:
  Lamba
Van: 14.752,32 € Voor 9.750,00 € 11.797,50 €
uw korting: 20%
Productbeschrijving

Interstuhl HUB schommelbank

Deze schommelbank is een mooie blikvanger voor elke kantoorruimte of ontvangstruimte. Omdat het meubelstuk onderdeel is van de Interstuhl HUB serie kan deze zeer goed gecombineerd worden met de andere producten uit de HUB meubelserie. Het design in combinatie met het zitcomfort is uniek te noemen. De bank is voorzien van 3 zitplaatsen. De zitschaal kan gestoffeerd worden in het wit of zwart. Voor de bekleding van de bank kan er gekozen worden voor veel kleuren en stofsoorten. Het frame komt in zwart of wit staal. De bank wordt in een beschermhoes gemonteerd geleverd. De schommelbank is geschikt voor een zware belasting en er kunnen gemakkelijk 3 personen op zitten. Combineer de Interstuhl HUB schommelbank met de HUB stoelen, fauteuils, achterwanden en zitjes.

Soort frame
- Stalen onderstel gepoedercoat in zwart of wit

Afmetingen:
- Totale breedte: 260 cm
- Totale hoogte: 195 cm
- Totale diepte: 159.5cm

De Interstuhl HUB meubelserie

De HUB serie van de Duitse topfabrikant Interstuhl kenmerkt zich door de nieuwe manier van werken. De kantoorruimte wordt meer een plek van samenkomen en samenwerken wat ook een nieuwe manier van inrichten vereist. De HUB serie maakt flexibel werken en inrichten mogelijk en is ideaal geschikt voor het huidige en toekomstige kantoorlandschap. De HUB meubelserie is een veelzijdig en modulair systeem om naar wens een ruimte in te richten waar na nadruk ligt op samenkomen, samenwerken en in rust kunnen werken in een gezellige en stijlvolle omgeving. De serie bestaat uit vele stoelen, fauteuils, banken, scheidingswanden, akoestisch meubilair, zitjes en overlegplekken. Door een ruimte in te richten met de HUB serie is de inrichting flexibel, verplaatsbaar en gemakkelijk uit te breiden. Het meubilair is met elkaar te koppelen, verbinden en uit te rusten met diverse opties. De keuze uit kleuren en materialen is enorm, zo kan niet alleen gekozen worden uit tientallen stofkleuren, maar zijn ook bekledingen mogelijk van vele leerkleuren. Zo is de HUB serie zeer breed inzetbaar en kan eindeloos gecombineerd worden met de diverse meubelen, kleuren en materialen.

Kleuren en materialen:
We kunnen de HUB serie in zeer veer kleuren en stoffen leveren. De genoemde kleuren op de kleurenkaart is slechts een klein deel van alle kleuren die we kunnen leveren. Neem contact op met onze klantenservice of kom langs in onze showroom om alle kleuren te bekijken.

Stofsoorten:
Citadel / Era / Manhattan / Net / Lucia / King / Royal / Medley / Amalfi / Fame / Field / Climatex Utlra / Synergy / PUxx / Rime / Rundnappaleer / Leder Ascot

Onze voordelen

 • Design kantoormeubilair voor scherpe prijzen
 • Grootste deel uit voorraad leverbaar
 • Meer dan 12500 klanten gingen u voor
 • Klantbeoordeling 4.3/5

Thuiswinkel zakelijk
We vonden andere producten die je misschien leuk vindt!