Klantenservice
Klantenservice

Schuifdeurkasten

 

16 artikel(en)

16 artikel(en)

Schuifdeurkasten zijn niet alleen mooie, maar ook praktische kasten. Het voordeel van deze kasten is dat u geen last heeft van openslaande deuren, wat ruimte bespaart. De kastdeuren lopen erg soepel. Onze schuifdeurkasten zijn in diverse uitvoeringen, afmetingen en kleuren te bestellen.

Zo kunt u naast de normale schuifdeurkasten ook terecht voor akoestische schuifdeurkasten. Deze kasten zijn speciaal gemaakt voor ruimtes waar mensen rustig willen werken. We hebben zowel hoge als lage schuifdeurkasten in ons assortiment. U kunt deze kasten gebruiken om ruimtes van elkaar te scheiden, maar de lage kasten kunnen bijvoorbeeld ook worden gebruikt om een printer op te zetten. Om de kast extra uitstraling te geven, kan hij worden afgewerkt met een topblad.

Schuifdeurkasten zijn gemaakt van melamine (houtlook), wat ze een warme en huiselijke uitstraling geeft. Er kan daarbij worden gekozen voor de volgende kleuren: wengé, kersen, donker noten, licht noten, grijs, licht eiken, beuken, zilver en wit.