Klantenservice
Klantenservice

Dressoirkasten

 

16 artikel(en)

16 artikel(en)

Dressoirkasten zijn niet alleen ideaal voor de opslag van allerlei kantoorspullen; ze geven uw kantoor ook een nette uitstraling. De kasten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn van hout (melamine), waardoor ze een luxe en huiselijke sfeer uitstralen. Omdat melamine krasbestendig, antispiegelend en makkelijk schoon te maken is, bent u bovendien gegarandeerd van een lange levensduur. Op de legborden in de kasten kunt u ordners en ander kantoormateriaal kwijt.

De kasten zijn in verschillende kleuren leverbaar: wengé, kersen , donker noten , licht noten , grijs, licht eiken, beuken, wit, bruin eiken of wit eiken. Er is dus altijd wel een kleur die past bij de rest van de inrichting. En bent u niet helemaal zeker van de uitgezochte kleur(en)? Wij kunnen u altijd een kleurstaal toesturen.

Na levering moet u de kast zelf in elkaar zetten. Dit is echter goed zelf te doen met de meegeleverde handleiding. Natuurlijk kunt u ook altijd gebruikmaken van onze montageservice. Neem voor meer informatie contact op met onze klantenservice.