Akoestische vergaderhub Pegasus

 • Artikelnummer:
  KAV11B
 • Levertijd:
  3-4 weken
 • Leveringstarief:
  Mpl
Van: 7.863,79 € Voor 4.529,00 € 5.480,09 €
uw korting: 30%
Productbeschrijving

Akoestische vergaderhub Pegasus
Mooie akoestische vergaderhub die een afgedekte ruimte creëert in openbare ruimtes. Doordat de gebruikers afgezonderd worden van de omgeving, is deze hub ideaal voor vergaderingen en gesprekken. De akoestische aard van het scherm vangt geluidsgolven op en vermindert daardoor de galm. Hierdoor kunnen inzittenden zich beter concentreren op het gesprek of op de uitgevoerde taken. De bankjes hebben een aangenaam zitcomfort en optioneel kan gekozen worden voor een handige tv-standaard (zwart van kleur) voor bijvoorbeeld presentaties tijdens vergaderingen. De tafel is standaard wit en is voorzien een mooie poot in houtkleur. De akoestische vergaderhub Pegasus is geschikt om in te zetten voor kantoren, bibliotheken, universiteiten en andere openbare ruimtes. U heeft keuze uit drie trendy kleurvarianten (zie foto's).

Kleurvarianten (Mica stof):
- Flessengroen: scherm in flessengroen (MC-07), rugleuningen in lichtgrijs (MC-14), zitkussens in mint (MC-18) en onderkant bankjes in grijs (MC-15)
- Donkerblauw: scherm in donkerblauw (MC-04), rugleuningen in lichtgrijs (MC-14), zitkussens in lichtblauw (MC-17) en onderkant bankjes in grijs (MC-15)
- Mosterdgeel: scherm in mosterdgeel (MC-11), rugleuningen in beige (MC-13), zitkussens in geel (MC-12) en onderkant bankjes in grijs (MC-15)

Kleur tafel:
- Wit met tafelpoot in houtkleur

Totale afmetingen:
- H120 x B222 x D133cm

Specificaties:
- Akoestische werking
- Hoog zitcomfort
- Gewicht: 181,5 kg
- Optioneel met zwarte tv-standaard (maximale afmeting 32-70", maximaal gewicht 50 kg en uitgerust met kabelhoes)

Onze voordelen

 • Design kantoormeubilair voor scherpe prijzen
 • Grootste deel uit voorraad leverbaar
 • Meer dan 12500 klanten gingen u voor
 • Klantbeoordeling 4.3/5

Thuiswinkel zakelijk
We vonden andere producten die je misschien leuk vindt!